deep
Harbi Aktif Üye
Arap Kebabı Tarifi Resimli, Arap Kebabı nasıl yapılır

Malzemeler:
500 g kıyma
250 g taze biber (kırmızı veya yeşil)
3 orta boy soğan
500 g domates
1 tatlı kaşığı salça
1 demet maydanoz
Margarin
Tuz
Karabiber
Arap Kebabı yapılışı
Kıymayı bir tencere içinde, hafif ateştesuyu çekilinceye kadar kavurun. Yağını ve tuzunu arzunuza göre ilave edin.Jülyen doğranmış soğan ve biberleri kıymaya karıştırarak hafifçe ölmelerini sağlayın. Kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış domatesleri ve salçayı ilave ederek karıştırın. Orta ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra üzerine karabiberi serpiştirin. Servis sırasında ince kıyılmış maydanozları üzerine serpin.

Malzemeler:
500 g kıyma
250 g taze biber (kırmızı veya yeşil)
3 orta boy soğan
500 g domates
1 tatlı kaşığı salça
1 demet maydanoz
Margarin
Tuz
Karabiber
Arap Kebabı yapılışı
Kıymayı bir tencere içinde, hafif ateştesuyu çekilinceye kadar kavurun. Yağını ve tuzunu arzunuza göre ilave edin.Jülyen doğranmış soğan ve biberleri kıymaya karıştırarak hafifçe ölmelerini sağlayın. Kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış domatesleri ve salçayı ilave ederek karıştırın. Orta ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra üzerine karabiberi serpiştirin. Servis sırasında ince kıyılmış maydanozları üzerine serpin.