2014 Dünya Kupası Avustralya Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Avustralya Kadrosu - World Cup 2014 Avustralya Milli Takımı Kadrosu

2014 FIFA Dünya Kupası Brezilya'da yapılıyor. Avustralya bu turnuvada B grubunda yer alıyor. Ölüm grubu olarak nitelendirilen bu grupta Avustralya'nın gruptaki rakipleri ise Şili, Hollanda ve son dünya şampiyonu İspanya.

Avustralya milli takımının teknik direktörlüğünü 48 yaşındaki Rum teknik adam Ange Postecoglou yapıyor. Bir dönem Gençlerbirliği ve Antalyaspor formasını da giyen Mile Jedinak ise takımın kaptanlık pazubandını taşıyor.

Avustralya grup maçlarını Cuiaba, Porto Alegre ve Curitiba şehirlerinde oynayacak. Takımın nihai kadrosu 3 Haziran'da açıklanmıştı.

Kaleciler: Mathew Ryan (Club Brugge), Mitchell Langerak (Borussia Dortmund), Eugene Galeković (Adelaide United)

Savunma oyuncuları: Ivan Franjić (Brisbane Roar), Jason Davidson (Heracles Almelo), Matthew Špiranović (Western Sydney Wanderers), Bailey Wright (Preston North End), Ryan McGowan (Shandong Luneng Taishan), Alex Wilkinson (Jeonbuk Hyundai Motors)

Orta Saha oyuncuları: Mark Milligan (Melbourne Victory), Oliver Bozanić (Luzern), Tommy Oar (Utrecht), James Troisi (Atalanta), Ben Halloran (Fortuna Düsseldorf), Mile Jedinak (k) (Crystal Palace), James Holland (Austria Wien), Matt McKay (Brisbane Roar), Dario Vidošić (Sion), Massimo Luongo (Swindon Town), Mark Bresciano (Al-Gharafa)

Forvet Oyuncuları: Tim Cahill (New York Red Bulls), Mathew Leckie (FSV Frankfurt), Adam Taggart (Newcastle Jets)

avustralya-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst