2014 Dünya Kupası İngiltere Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası İngiltere Kadrosu - World Cup 2014 İngiltere Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda ölüm grubunda yer alan İngiltere zorlu bir mücadele verecek. D grubunda İngiltere'nin yanı sıra, Uruguay, İtalya ve Kosta Rika yer alıyor. İngiltere daha önce bir kez kaldırdığı Dünya Kupası'nı tekrar müzesine götürmek istiyor ve önünde çok zorlu rakipler bulunuyor.

Takımın başında 66 yaşındaki tecrübeli teknik patron Roy Hodgson var. Takımın kaptanı da Liverpool'un tecrübeli kaptanı Gerrard.

Gerrard ile Lampard bu turnuvada belkide son Dünya Kupası maçlarını oynayaaklar. Takımın en etkili silahı Manchester United'lı Rooney.

İngiltere milli takımının 23 kişilik kadrosundaki futbolcular Celtic'de oynayan Fraser Forster hariç hepsi İngiltere Premier Ligi'nde forma giyiyor.

İngiltere gruptaki maçlarını Manaus, Sao Paulo ve Belo Horizonte kentlerinde oynayacak.

Kaleciler: Fraser Forster (Celtic), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)

Defans oyuncuları: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Southampton), Chris Smalling (Manchester United)

Orta saha oyuncuları: Ross Barkley (Everton), Steven Gerrard, Jordan Henderson (both Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal).

Forvet oyuncuları: Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United)

ingiltere-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst