2014 Dünya Kupası Şili Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Şili Kadrosu - World Cup 2014 Şili Milli Takımı Kadrosu

Dünya Kupası'nda B grubunda bulunan Şişi 2014 FIFA Dünya Kupası'na Güney Amerika'dan katılıyor. Grubunda oldukça zorlu rakipler bulunan Şili'nin bir süpriz yapması gerekiyor. Hollanda, İspanya ve Avustralya ile birlikte gruptan çıkma mücadelsi verecek olan Şili'nin başında Arjantin'li teknik adam Jorge Sampaoli bulunuyor.

Takımın kaptanlığını kaleci Claudio Bravo yapıyor. Takımın en etkili oyuncusu Barcelona'nın yıldızı Alexis Sanchez. Bu turnuvada Şili ondan çok şey bekliyor. Diğer bir etkili isim ise Juventus forması giyen Arturo Vidal.

Şili FIFA dünya sıralamasında 14. sırada bulunuyor. Dünya Kupası grup maçlarını Cuiba, Rio De Janeiro ve Sao Paulo şehirlerinde oynayacak.

Kaleciler: Claudio Bravo (Real Sociedad), Johnny Herrera (Universidad de Chile), Cristopher Toselli (Universidad Catolica)

Savunma oyuncuları: Gary Medel (Cardiff City), Gonzalo Jara (Nottingham Forest), Jose Rojas (Universidad de Chile), Eugenio Mena (Santos), Mauricio Isla (Juventus)

Orta saha oyuncuları: Jorge Valdivia (Palmeiras), Felipe Gutierrez (Twente), Jose Pedro Fuenzalida (Colo Colo), Francisco Silva (Osasuna), Arturo Vidal (Juventus), Charles Aranguiz (Internacional), Marcelo Diaz (Basel), Carlos Carmona (Atalanta), Miiko Albornoz (Malmo)

Forvet oyuncuları: Alexis Sanchez (Barcelona), Esteban Paredes (Colo Colo) Eduardo Vargas (Valencia), Jean Beausejour (Wigan Athletic), Mauricio Pinilla (Cagliari), Fabian Orellana (Celta)

sili-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst