Zeytinyağlı Mantar

HENA Üye
Zeytinyağlı Mantar

Yarım kg. mantar
1 çay bardağı zeytinyağı
1 er adet havuç, patates
Yarım limon suyu
1 kase arpacık soğan
1 çay bardağı su
tuz
dereotu, maydanoz

Mantarlar iki parçaya kesilir. Tavaya zeytinyağı konur. Soğan, mantar halka şeklinde doğranmış havuç birlikte havrulur, üzerine limon suyu ve su katılır, biraz pişince kuşbaşı büyüklüğünde doğranmış patates eklenir.
Patates pişince servis tabağına aktarılır, ince kıyılmış dereotu ve maydanozla süslenir.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst