Tavuk Şinitzel Tarifi

Ömer
Yönetici
Tavuk Şinitzel Tarifi, Tavuk Şinitzel nasıl yapılır

Muhteşem bir yemekle sizi başbaşa bırakıyorum. Ve şiddetle tavsiye ediyorum. Kızartma şinitzel her zaman haftada bir yediğim bir yemek...
sinitzel.jpg
Malzemeler
  • 750 gr. Tavuk göğsü bonfile
  • 2 yumurta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı galeta unu
  • Tuz, karabiber
  • Kızartmak için sıvıyağ
  • bir tutam tavuk baharatı

Tavuk Şinitzel Yapılışı
  • Tavuk etlerini ince ince kesin
  • Üzerlerine tuz ve karabiber ve tavuk baharatı serpiştirin.
  • yemek tabağına un koyun.
  • Diğer tabağa galeta ununu koyun.
  • Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın.
  • Tavaya sıvı yağ koyun
  • Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın.
  • Kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine yağını alması için koyun
  • Makarna salatası veya patates kızartması ile servis edin.

Afiyet olsun
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst