salamlı kanepe

Yemek Tarifleri bölümünde yer alan bu konu XİLAX tarafından paylaşıldı.

  1. XİLAX

    XİLAX HaRbİ KıZ

    MALZEMELER
    5 dilim francala ekmeği
    l tatlı kaşığı hardal
    1 adet kornişon
    5 dilim salam
    40 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın

     
  2. bjk1903carsi

    bjk1903carsi Harbi Beşiktaşlı

    paylasım için tanksss:D:D:D:D:D:D
     
  3. gitt

    gitt ULTRASLAN

    paylaşım güzel yaaa