E eyuphayriye Yeni Üye 11 Mart 2008 #1 yirmilik diş çekildikten sonra dört gündür agrı var ve kulak bogaz agrısı ile tüm vücutta kırgınlık ile üşüme var nedir ve ne yapmalı
yirmilik diş çekildikten sonra dört gündür agrı var ve kulak bogaz agrısı ile tüm vücutta kırgınlık ile üşüme var nedir ve ne yapmalı
bjk1903carsi Harbi Beşiktaşlı 11 Mart 2008 #2 valla agrı kesıcı al veya ıgne ol o daha ıyı sonra guzelce yat iyi gelir gecmıs olsun sana
Mic Check KıRıK KaLeM 12 Mart 2008 #3 aynen katılıyorum agri kesici kullan ama üşüme ve kırgınlık vücudunun direncinin düşmesinden yada yorgunluktan kaynaklıdır geçmiş olsun
aynen katılıyorum agri kesici kullan ama üşüme ve kırgınlık vücudunun direncinin düşmesinden yada yorgunluktan kaynaklıdır geçmiş olsun
EMRE seda kolik 13 Mart 2008 #4 bjk1903carsi dedi: valla agrı kesıcı al veya ıgne ol o daha ıyı sonra guzelce yat iyi gelir gecmıs olsun sana Açmak için tıklayın... arkadaşa katılıyorum ve eklemek istedigim bir şey var nane limon kaynat iç...
bjk1903carsi dedi: valla agrı kesıcı al veya ıgne ol o daha ıyı sonra guzelce yat iyi gelir gecmıs olsun sana Açmak için tıklayın... arkadaşa katılıyorum ve eklemek istedigim bir şey var nane limon kaynat iç...
theserseri_ NeFrEt BeNiM CezAm 29 Mart 2008 #6 Bence Direk bi 30 Luk Dik KAfaya Bak Bidaha Bi yerin Ağrıyormu
nesrin Yeni Üye 31 Mart 2008 #7 theserseri_ dedi: Bence Direk bi 30 Luk Dik KAfaya Bak Bidaha Bi yerin Ağrıyormu Açmak için tıklayın... baba büyüksünnnn!...
theserseri_ dedi: Bence Direk bi 30 Luk Dik KAfaya Bak Bidaha Bi yerin Ağrıyormu Açmak için tıklayın... baba büyüksünnnn!...