Mantarlı Dana Madalyonu Tarifi, Mantarlı Dana Madalyonu nasıl yapılır
Malzemeler
- 4 Adet dana madalyon
- 250 gr mantar
- 1 tane küçük soğan
- 1 miktar maydanoz
- 1 tane havuç
- 1 tane limon
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber
Yemek Tarifi
Bir orta boy tencereye tereyağını alınız, küçük doğradığınız havucu ve soğanı soteliyelim. Yıkayıp doğradığımız mantarları alalım tavaya 3 dakika soğan ve havuç ile birlikte soteliyelim, tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, etleri ilave edelim.5 dakika et ve sebzeleri beraber soteliyelim.
1 bardak sıcak suya yarım limon sıkalım ve tencereye alalım, yemeğimizi pişmeye bırakalım.
Afiyet olsun