Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi

naif
Moderatör
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi, Ayvalı Dana Etli Kavurma nasıl yapılır
kavurma.jpg
MALZEMELERİ

600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 çay bardağı
ayçiçeği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber

Ayvalı Dana Etli Kavurma Yapılışı
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın. Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin. Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ilave edip birkaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Üst