Tuğba Özerk Ciddi Ciddi Şarkı Sözleri Bir anlık bir acı çökerde Durduğun odalar içinde Hani o an birden tadın kaçar ya Bilemezsin bulamazsın hiç sebebini de Durdum bütün hüsranlar peşimde Ağladım inledim de ne çare Suskun renksiz her bir kare Sebebim olanlar şimdi nerelerde Bir sabah uyanınca derdim biter mi Bu güneş tekrar bana doğar mı Hasretin o kızıl acısında Keyfim kaçtıkça beni toplar mı? Ölsem şimdi ağlayan olur mu ciddi ciddi Sen hiçbir zaman kıymet bilmedin ki Anlaşılamadım ben hiç gözünde Suskunluğumsa hep asaletimdendi Ölsem şimdi ağlayan olur mu ciddi, ciddi Sen hiçbir zaman kıymet bilmedin ki Anlaşılamadım ben hiç gözünde Suskunluğumsa hep asaletimdendi Bir anlık bir acı çökerde Durduğun odalar içinde Hani o an birden tadın kaçar ya Bilemezsin bulamazsın hiç sebebini de Durdum bütün hüsranlar peşimde Ağladım inledim de ne çare Suskun renksiz her bir kare Sebebim olanlar şimdi nerelerde Bir sabah uyanınca derdim biter mi Bu güneş tekrar bana doğar mı Hasretin o kızıl acısında Keyfim kaçtıkça beni toplar mı? Ölsem şimdi ağlayan olur mu ciddi, ciddi Sen hiçbir zaman kıymet bilmedin ki Anlaşılamadım ben hiç gözünde Suskunluğumsa hep asaletimdendi Ölsem şimdi ağlayan olur mu ciddi, ciddi Sen hiçbir zaman kıymet bilmedin ki Anlaşılamadım ben hiç gözünde Suskunluğumsa hep asaletimdendi