"' EMRE '" : s.a. samet : a.s. "' EMRE '" : başlayak mı roportaja samet? samet : başlayak kaç dakika sürer "' EMRE '" : bilmem bi şin mi war ? samet : yok devam edelim montaj işim varda sonra yaparım "' EMRE '" : tamam Adınız? samet : Abdussamet "' EMRE '" : Hangi okulda kaça gidiyorsunuz? samet : Prof. Faik Somer Anadolu Lisesi 9. sınıf "' EMRE '" : peki... Harbiforum u nereden buldunuz? (klasik soru) samet : kralex dayımınoğlu olur.. kralex sayesinde yani... "' EMRE '" : Adminin sana forumda yararı oluyor mu? torpil felan samet : valla bu zamana kadar torpille işim olmadı önümüzdeki zamanları bilemiycem "' EMRE '" : İyi biri yani admin. ? samet : admine laf yok... "' EMRE '" : neyse konumuza dönelim Forumda en çok nerelere takılırsın? samet : bilim ve teknolji bölümleri forum yarışmaları başkaa... fenerbahçeee samet : ve bazen forum oyunları "' EMRE '" : ayrıca forumda moderatorsün de.. samet : evet.. forum yarışmaları ve işletim sistemlerinde moderatörüm en kısa zamanda süper moderatörlük istiyorum.. "' EMRE '" : (admine duyurulur) samet : "' EMRE '" : forumda yakın ardaşların kimler? samet : hesanat,fbrdm07,kralex,NyMo,eleCtro...vb "' EMRE '" : forumda kıl olduğun birileri war mı? samet : yok(olsa bile forumda yayınlanacak bi konuda yer veremem) "' EMRE '" : gereksiz bir soru o zaman .. samet : evet sıradaki soru? "' EMRE '" : ... "' EMRE '" : forumda admin olsan değişiklik yapacağın şeyler(!) neler olurdu? samet : dur bi düşiniyim samet : öncelikle chatbox(sohbet kutusu) kaldırırdım...(gereksiz bence) "' EMRE '" : başka... samet : program bölümündeki resimli anlatımların ayarlanması için 3 tane moderatör ayarlayıp her paylaşımın harbiforum'a ait olmasını ayarlamaya çalışırdım(tabi bu biraz zor iş...)) samet : vb.... "' EMRE '" : harbiforumdan olmayan paylaşımlar?? samet : alıntı.... tabi alıntı olmadanda olmaz ama bazı bölümler için geçerli o bence.. "' EMRE '" : anladım.. biraz da şahsi hayatından bahsedelim... ilgilendiğin spor(lar) var mı? samet : basket oynuyorum... ve yaşıtlarım arasında iyi oynadığımada inanıyorum samet : "' EMRE '" ::D vaaay.. çok idaalısın samet : yani.. "' EMRE '" : santla aran nasıl? resim müzk felan samet : aman kalsın "' EMRE '" ::D samet : okulda seçmeli ders olarak müzik veya resim seçiliyo samet : ben ikisindende anlamam müzik seçtim ve acaip zorrlandım anlatamam anlayın yani sanat severliğimi "' EMRE '" : hereks sanatçı olamaz zaten ... samet : evet... "' EMRE '" : geç oldu galiba ama hobin/fobin neler? samet : hobilerimden başlıyim yaa tabi başta basketbol oynamak,internette zap yapmak, telefondan msjlaşmak. "' EMRE '" : Evet.. samet : yaa aslında bunu söylemek garip ama kedi fobim var samet : küçükken kediyle kavga ettimde bi kere ondan beri aramız kötüdür kedilerle "' EMRE '" : benim anlamadığım kediden korkuyor musun tiksiniyor huylanıyor musun? samet : huylanıyorum "' EMRE '" : peki... "' EMRE '" : sence hayatı anlamlı kılan prensibler nelerdir? samet : samet : azim,hırs,çalışkanlık vee en önemlisi AŞK "' EMRE '" : AŞK? o zaman kız arkadaşın var mı ? diye soralım samet : fazla özele girmeyelim ama doğruyu söylemek gerekirse şu anda kız arkadaşım yok... "' EMRE '" : işte cesaretlilik ve samimiyetlik! samet : "' EMRE '" : samet sence bu kadar soru az mı çok mu? daha soriim mi samet : sen bilirsin samet : devam edebilliriz ama eğer istersen "' EMRE '" : edelim o zaman... "' EMRE '" : futbol hakkında ne düşünüyorsun sence şampiyon kim olur? samet : galatasaray alır bence samet : ama bir fenerbahçeli olarak tabi sivasspor'un şampiyon olmasını isterim "' EMRE '" : şampiyonluğa en yakın talipler sivasspor ve BEŞİKTAŞ ... samet : bence galatasaray son haftada işi bitirecek son anların takımı Galatasaray "' EMRE '" : hadi bakalım... samet çocukluğuna inelim biraz.. samet : "' EMRE '" : çocukken ilginç davranışların var mıydı? samet : 9 yaşıma kadar biberondan süt içmek ilginçse vardı "' EMRE '" : ilginç... samet : ilginç ve komik "' EMRE '" : benim soracak sorularım tükendi . senin eklemek istediklerin var mı? samet : bana ayırdığın zaman için teşekkür ediyorum... hadi eyvallah "' EMRE '" : eyvallah samet.