2014 Dünya Kupası Kamerun Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Kamerun Kadrosu - World Cup 2014 Kamerun Milli Takımı Kadrosu

2014 FIFA Dünya Kupası Brezilya'da oynanıyor. Afrika elemelerinden bu turnuvaya katılan Kamerun ev sahibi Brezilya ile birlikte A grubunda bulunuyor. Kamerun ve Brezilya ile birlikte grubun diğer takımları Meksika ve Hırvatistan.

Kamerun gruplarda Sao Paulo, Manaus ve Recife kentlerinde maçlarını oynayacak. Nihai kadrosu 2 Haziran'da açıklanan Kamerun milli takımında hepimizinde yakından tanıdığı 6 tane oyuncu var. Bu 6 oyuncu Türkiye liglerinde forma giyiyor.

Fenerbahçe'li Pierre Webo, Beşiktaş'lı Dany, Galatasaray'lı Chedjou, Konyaspor'lu Itandje, Antalyaspor'lu Eyong Enoh ve Fethiyespor'dan Sammy N'Djock Dünya Kupası'nda takımları temsil edecek.

Takımın teknik direktörlüğünü 66 yaşındaki Alman teknik adam Volker Finke yapıyor. Takımın kaptanı ve kilit oyuncusu dünya yıldızı Samuel Eto'o.

Kaleciler: Charles Itandje (Konyaspor), Sammy N'Djock (Fethiyespor), Loïc Feudjou (Coton sport)

Savunma oyuncuları: Allan Nyom (Granada CF), Cedric Djeugou (Coton sport), Dany Nounkeu (Beşiktaş), Aurelien Chedjou (Galatasaray), Nicolas Nkoulou (Marseille), Henri Bedimo (Lyon), Benoît Assou Ekotto (Queens Park Rangers)

Orta saha oyuncuları: Enoh Eyong (Antalyaspor), Jean II Makoun (Rennes), Joel Matip (Schalke), Stephane Mbia (Sevilla), Landry N'Guemo (Bordeaux), Alexandre Song (Barcelona), Edgar Salli (Lens)

Forvet oyuncuları: Samuel Eto'o (Chelsea), Eric Choupo Moting (Mainz 05), Benjamin Moukandjo (Nancy), Vincent Aboubakar (Lorient), Pierre Achille Webo (Fenerbahçe), Fabrice Olinga (Zulte-Waregem)

kamerun-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst