2010 Yapı Kredi Bankası Personel Alımları

cicozz Çocukluk cicozlarda saklı
Yapı Kredi Bankası Personel Alımı Şartları ve Başvuruları
Yapı Kredi, 844 şubesi ve 17 bin çalışanı ile hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl hızlı şubeleşme stratejileri sonucu Türkiye’de bir rekora imza atarak 185..

Yeni şubeyi hizmete açtıklarını söyleyen Yapı Kredi İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, “Son 18 aylık sürece baktığımızda 240 yeni şube açtığımızı görüyoruz. Bu orta büyüklükteki bir banka kadar genişlediğimiz anlamına geliyor” diyor.

2010 yılında Türkiye ekonomisinin yüzde 3-3,5 düzeyinde büyüyeceğini öngördüklerini, Yapı Kredi olarak bu oranın üzerinde bir büyüme hedeflediklerini söyleyen Kavuncu: “Büyümenin itici güçlerinden birinin yeni açacağımız şubeler olacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede 2010 yılı içinde 60 yeni şube açma planımız var. İstihdam da bu büyümeye paralel olarak artacak.” Yapı Kredi, 2010 yılında 1.200 kişiyi daha bünyesine katmayı hedefliyor.

İşe alım süreci – Adaylarda aranan ilk özellik, üniversite mezunu olmaları. Deneyimsiz alımlarda 28 yaşını aşmamış, lisans mezunu ve tercihen yabancı dil bilen, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve/veya en az 2 yıl tecil hakkı olan, uzun soluklu çalışabilecek genç yetenekler tercih ediliyor. Bununla birlikte banka, pozisyona bağlı olarak toplu alım planlaması da yapabiliyor. İşe alınan adaylar yoğun bir eğitim döneminden geçiyor. Ekim 2009’da açılan Bankacılık Akademisi bünyesinde bankaya katılacaklar için pozisyonlarına göre 30 ila 40 gün arasında değişen eğitim programları mevcut.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst