Yaban TV Frekans

Ömer
Yönetici
Yaban TV Frekans

Av ve avcılık meraklılarının takip ettiği Yaban TV 2006 yılında kendisi de bir doğa sporcusu olan Gazeteci Ufuk Güldemir ve arkadaşı Melih Meriç tarafından kurulmuş ve o günden beri Türksat üzerinden yayın yapan bir doğa sporları kanalıdır.

Bir çok doğa sporu üzerine belgeseller yayınlayan kanal her türlü avcılık, atıcılık, okçuluk, balıkçılık, dağcılık, yelken, rafting, binicilik, yamaç paraşütü aklınıza hangi doğa sporu aktivitesi geliyorsa o konu üzerine programlar yayınlamaktadır. Bunun yanının tarım, hayvancılık, bahçe bakımı, evcil hayvanlar ile ilgili de bir çok belgesel kanalın yayın yelpazesi içerisinde yer alıyor.

Ülkenin en çok izlenen belgesel kanallarından olan Yaban TV TGC gibi bir çok basın meslek örgütlerinden ödüller almıştır. 2009 yılından sonra sadece bir kanal olma hüviyetinden çıkan Yaban TV, Yabanstore, Yabanmama, Yabantur, Yaban Akademi gibi şirketler kurarak bu işe merak saran insanlara ön ayak olabilecek türden faaliyetler yürütmeye başlamıştır. Türkiye genelinde 1500 civarında kulüp, dernek, federasyon ve konfederasyonla temas ve işbirliğinde olan Yaban Network sayesinde 150 bin kişiye ulaşılabilmekte, yılın belirli zamanlarında yarışmalar, organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projeleri yapılabilmektedir.

Yaban Akademi sayesinde hobi edinmek isteyenlere Okçuluk, Atıcılık, Off-Road, Doğa Fotoğrafçılığı, Balıkçıılık, Dalış, Yamaç Paraşütü ve Binicilik gibi bir çok doğa sporunun eğitimi verilmektedir.

Dr. Ali Postası, Cem Kaptan'ın Günlüğü, Atış Sanatı, Necmi Fidan ile Kıyı Balıkçısı, Rastgele Ali Birerdinç, Flyfishing, Uçar Avcıları, Yaban Aktüel, Tatlı Su Balıkçısı ve Sizden Gelenler Yaban TV'nin en çok ilgi duyan programlarından bazıları olarak gözümüze çarpmaktadır.

7'den 77'ye doğa severlerin müdavimi olduğu kanal, insanları doğaya açılıp birazda olsa hayatın koşuşturmasından uzak olmaya teşvik ediyor doğrusu.

Yaban TV Uydu Frekans Bilgileri
yaban-tv-frekans.jpg

FrekansPolarizasyonSembol OranıFEC
11855Dikey (V)300005/6
Yaban TV Türksat frekansı üzerinden yayın yaptığı gibi bazı ücretli platformlarda da yayın yapmaktadır.
PlatformKanal Numarası
DigitürkYok
D-Smart202. Kanal
Teledünya202. Kanal
Tivibu100. Kanal
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
16B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
10B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst