Uçurum Kenarındaki Şehirler

Eğer bütün kasaba yerin kenarına inşa edilmiş olduğunu biliyor muydunuz? Dünyanın kenarında en öngörülemez ve nefes kesen yerlerde bulunan beş ilde dikkatinizi sunulması.

Kastelfulit de la Roca, İspanya

castellfollit-ispanya-1.jpg

castellfollit-ispanya-2.jpg


Katalonya (İspanya) Bu küçük kasaba 50-ayak bazaltik kaya kilometre uzunluğunda. Bu kaya iki karşıt akan lav tarafından kuruldu.

Ronda, İspanya

ronda-ispanya-1.jpg

ronda-ispanya-2.jpg


Rhonda (İspanyolca Ronda (Malaga) -. Kasaba ve belediye İspanya, Malaga ilinde bir parçası şehrin bir uçurumun kenarında, yaklaşık 750m deniz seviyesinden yükseklikte dağlık arazi bulunan derin bir kanyonda «El Tajo» adlı yeni gelen şehrin eski parçası. bir uçurumun kenarından sağ evlerin bazı bırakarak.

Manarola, İtalya

manarola-italya-1.jpg

manarola-italya-2.jpg


Manarola (Manarola) - Kuzey İtalya'da küçük bir İtalyan kasabası, Liguria (Liguria) ilinde bulunmaktadır. Bu şehir kesinlikle kadar geri kendi şarap antik Roma metinler gibi ünlü İtalya'da en çekici yerlerinden biridir. Gerçekten inanılmaz bir yer.

Santorini, Yunanistan

santorini-yunanistan.jpg


Santorini - Ege Denizi, anakara 200 km bulunan bir halka biçiminde, volkanik kökenli adalar küçük bir grup. Adadaki eski yerleşim 3000 yılında hâlâ Ancak, 1600 ile ilgili güçlü bir volkanik patlama M.Ö. yıkılmıştı BC, Merkezde 300 metre kayalıklarla çevrili 7 km, tarafından 12 hakkında büyük bir lagün boyutudur.

Bonifacio, Korsika

bonifacio-fransa-1.jpg

bonifacio-fransa-2.jpg


Korsika adasının doğu ucunda On Bonifacio (Bonifacio) en büyük komün olduğunu. Bu kale sürekli deniz ve rüzgar tabi bir uçurumun, kenarında deniz seviyesinden 70 metre yükseklikte yer alır. bir deniz limanı sonra, şimdi dünya çapında lüks yatlar için bir iskelesinin olmasıdır.

Acapulco, Meksika

acapulco-meksika.jpg


Acapulco, Meksika'nın Büyük Okyanusa bakan bir sahil kasabasıdır. Derin, yarım daire şeklindeki bir körfezde yer alır. Kayaların üstünde harika bir şehirdir Acapulco. İmkanınız varsa gidip görmeniz gerek.

Rocamadour, Fransa

rocamadour-fransa-1.jpg

rocamadour-fransa-2.jpg


Güneybatı Fransa’da bir uçurum şehri Rocamadour; kayalık bir tepenin üstünde, yamaç etekleri boyunca Ortaçağ taş evleri, ana caddesi boyunca gözlerinizi alamayacağınız taş kemerler...

Al-Hajar, Yemen

al-hajar-yemen-1.jpg

al-hajar-yemen-2.jpg


Kendinizi ıssız bir vadide fantastik bir masalın içinde bulmak istiyorsanız burayı görmelisiniz.
 
cicozz Çocukluk cicozlarda saklı
buralarda futbol falan oynanmaz hayır. TOP dayanmaz... :-D
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst