deep
Harbi Aktif Üye
Terbiyeli Tike Kebabı Tarifi, Terbiyeli Tike Kebabı nasıl yapılır
MALZEMELER
500 gr. Kebablık et
100 gr kuyruk
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuz
Terbiyeli Tike Kebabı Yapılışı
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Servis yapılır . Afiyet olsun
MALZEMELER
500 gr. Kebablık et
100 gr kuyruk
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuz
Terbiyeli Tike Kebabı Yapılışı
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Servis yapılır . Afiyet olsun