Terbiyeli Tike Kebabı Tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Terbiyeli Tike Kebabı Tarifi, Terbiyeli Tike Kebabı nasıl yapılır
tike kebabi.jpg
MALZEMELER
500 gr. Kebablık et
100 gr kuyruk
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuz

Terbiyeli Tike Kebabı Yapılışı

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Servis yapılır . Afiyet olsun
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Üst