qanTa munan
Üye
MALZEMELER
¤ 80 Gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
¤ 2 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
¤ 1 diş sarımsak (ince kıyılmış)
¤ 1 Çay kaşığı zeytinyağı
¤ 1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
¤ 1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
¤ 1 Çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
¤ 1 Tatlı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
¤ Tuz
¤ Karabiber
¤ 2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)
HAZIRLANIŞI
Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuk eti, yağ, maydanoz, soğan, tuz, karabiber ve limon suyunu iyice karıştırın
Haşladığınız pirinci servis tabağına alın, Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın
Rendelenmiş kaşar peyniri ve kiraz domatesler ile süsleyerek servis yapın
¤ 80 Gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
¤ 2 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
¤ 1 diş sarımsak (ince kıyılmış)
¤ 1 Çay kaşığı zeytinyağı
¤ 1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
¤ 1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
¤ 1 Çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
¤ 1 Tatlı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
¤ Tuz
¤ Karabiber
¤ 2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)
HAZIRLANIŞI
Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuk eti, yağ, maydanoz, soğan, tuz, karabiber ve limon suyunu iyice karıştırın
Haşladığınız pirinci servis tabağına alın, Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın
Rendelenmiş kaşar peyniri ve kiraz domatesler ile süsleyerek servis yapın