Suvlaki Şiş Kebap Tarifi

Ömer
Yönetici
Suvlaki Şiş Kebap Tarifi, Suvlaki Şiş Kebap nasıl yapılır
suvlaki sis kebap.jpg
Malzemeler
8 mantar
8 ince limon dilimi
1 kg şişlik kuşbaşı koyun eti
2 adet dilimlenmiş soğan
Karabiber
8 defne yaprağı
1 çay kaşığı taze kekik
Tuz
Sıkılmış 1 limon
Taze çekilmiş biber
2 küçük bardak kırmızı şarap
1 bardak zeytinyağ
2 baş sarmısak (ezilmiş)
2 baş sarmısak (ince kıyılmış)
1 orta boy soğan (ince ince doğranmış)
1 çay kaşığı kekik


Suvlaki Şiş Kebap Yapılışı

İnce ince doğranmış soğan, ezilmiş sarmısakları kırmızı şarap, limon, kekik ve karabiber ile birlikte bir tencereye koyun. Kuşbaşı etleri marine edilmek üzere bu sosa yatırın Buzdolabında en az bir saat sosun içinde kalan eti daha sonra çıkarın.

Etleri mantar, limon dilimleri, defne yaprakları ve mantarlarla birlikte şişe geçirin Şişi zeytin yağına bulayın ve çevirerek tercihen kömür ateşinde, evdeyseniz ızgarada pişirin Tuz ve karabiber eklemeyi de unutmayınServis yaparken kekik, sarmısak ve zeytinyağ karışımıyla birlikte sunabilirsiniz.Afiyet olsun.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
27B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst