sperm sayısını artırmak

ceyda3583 Yeni Üye
Sperm Arttırıcı terimi halk arasında sperm sayısını ve kalitesini artırmak için kullanılan besin yada bitkisel karışımlara verilen isimdir.Sperm sayısı ve kalitesi doğurganlık için çok önemlidir özellikte günümüzde bir çok çevresel ve piskolojik faktörler ile erkeklerin sperm sayısının düştüğü tıbbi araştırmalar ile kanıtlandığından bu tip desteklerin kullanımı artmıştır.

Bu konuda yardımcı olduğu öne sürülen garip isimli bir çok ürün olmasına karşın yüzyıllardır bu konuda tek ve etkili bitkisel destek Çakşır Yaprağı Suyudur.Heryerde bulabileceğiniz bu su hem ucuzdur hemde etkilidir.Sizi garip bitkisel karışımlarla kandırmalarına izin vermeyin Çakşır Suyundan etkilisi yoktur.

Sperm Sayısını ve Kalitesini Artırkmak İçin Diğer Dikkat Etmeniz Gerekenler

1) Düzenli olarak seks yapın. Böylece, bünyenizde bulunan az enerjik eski spermlerden kurtulmuş olursunuz.

2) Çinko içeren yiyecekleri bol bol tüketmeye çalışın. İstiridye ve benzeri deniz ürünleri doğal çinko kaynakları. Ayrıca, doktorunuza danışarak destekleyici haplar da kullanabilirsiniz.

3) Stresten mümkün olduğu kadar uzak durun. Stresli bir hayatınız varsa da, ister yoga yaparak ister barda kafanızı boşaltarak rahatlayın.

4) Obezite ve düşük sperm sayısı arasında bir bağ bulunuyor. Bu nedenle fast-food’dan uzak durun. Ayrıca, spor yaparak fazla kilolarınızdan kurtulun.

5) Testislerinizin vücudunuzun dışında olmasının önemli bir sebebi var. Beyin için 37 derece iyi bir ısıyken, spermleriniz sağlığı için testisleriniz 33 derecede olması gerekiyor.
 
Son düzenleme moderatör tarafından:

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
3
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
3
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
1
Görüntülenme
3B
Üst