Türksat Semerkand HD Frekans Bilgileri

Ömer
Yönetici
Adıyaman Menzil Cemaati'ne yakınlığı bilinen Semerkand TV 29 Mayıs 2010 tarihinden bu yana Türksat uydusundan HD olarak yayın yapmaktadır. 1997 yılında kurulan Semerkand Grubu televizyonun yanında radyo, dergi ve yayıncılık gibi bir çok medya alanında faaliyet göstermektedir.
Semerkand TV
"Kesintisiz bir muhabbetle" söylemiyle Samandıra Sancaktepe'den yayın yapan Semerkan Tv'nin genel yayın müdürü Murat Gürbüz'dür.

Müslümanların televizyoculuk alanında milli ve manevi değerlerden uzak televizyonlara mahkum kalmaması amacıyla yayınlar yapan kanal; dini, kültürel, sosyal konuların yanında ekonomi, haber gibi konulara da değinen programlar hazırlıyor. Ayrıca Semerkand TV kadın ve çocukları ilgilendiren kaliteli ve özgün programlarıyla bu alandaki boşluğu layıkiyle dolduruyor.

Aile yapısının güçlendirilmesine yönelik bilinçlendirici sosyolojik hususların da ele alındığı programların yer aldığı kanalda ayrıca aktüel güncel konularında işlendiği güzel programlar yer alıyor.

Ehli sünnet-vel cemaat çizgisinde olan dini sohbetler ve vaazlar ile Müslümanlara nasihatler ve doğru İslam anlatılmaya çalışılıyor. Emri bil marufu ve nehyi anil münkeri izleyicilerine aktarmaya çalışan kanalın stüdyoları ayrıca HD altyapıya tamamen uygundur ve bunu Türkiye'de ilk gerçekleştiren yayıncı grubu olmuşlardır.

Dini içerik olarak güzel klipler ve tanıtımlar hazırlayan Semerkand TV, tarihi ve kültürel yayınlarıyla bir çok tarihi mekan hakkında da belgesel niteliğinde önemli işlere imza atmıştır.

Semerkand TV Uydu Frekans Bilgileri

Frekans : 11558 MHz
Polarizasyon : V / Dikey
Sembol Oranı : 30000
Tip : DVB-S
Modülasyon : QPSK
Uydu : Türksat 3A
Kapsam : Batı
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
45B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
10B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst