S Sport Digitürk'e geri dönecek mi?

Ömer
Yönetici
S Sport Digitürk'e geri dönecek mi?

Geçtiğimiz gün Sadettin Saran'a ait olan S Sport Digitürk'ün anlaşma şartlarını yerine getirmediğini dile getirerek Digitürk'ten ayrıldığını ve yayınlarına diğer platformlardan ve internetten devam edeceğini dile getiren bir açıklama yayınlamıştı.

Aboneler tepki gösterdi

Tam da NBA konferans finallerinin oynandığı ve Premier Lig'in başlayacağı bir zamanda böyle bir karar alınması Digitürk üyeleri üzerinde şok etkisi uyandırdı. Kanalı açtıklarında siyah bir ekranla karşılaşan aboneler sosyal medyada binlerce tweet atarak Digitürk'e tepkielerini dile getirdi.

S Sport Digitürk'e geri gelecek mi?

Bugün bir gelişme yaşandı. Kanalı açan aboneler aşağıdaki mesajla karşılaştı ve kanalın tekrardan Digitürk'e döneceği umudu yeşerdi.

Digitürk'ün abonelerine ilettiği mesaj:

Değerli üyemiz,

S SPORT kanalı platformumuz üzerinden yaptığı yayına ara vermiştir.

Kanalın Digitürk üzerinden yayınlarına devam etmesi için Saran Medya Grubu ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Görsel:
s-sport-digiturk-donecek-mi.jpg


S Sport'un konu ile ilgili attığı son tweet. Bu tweeti sabitlemişler:

 
deep Harbi Aktif Üye
Valla ben NBA'i takip ediyorum. Millet Sporun Yıldızı paketine sırf S Sport için ekstradan para ödüyor. NBA yoksa, Premier Lig yoksa, Formula 1 yoksa ne yapayım bu paketi?
 
deep Harbi Aktif Üye
S Sport Digitürk Anlaşması bir an önce imzalansa iyi olacak. Yahu Nba finalleri başlıyor. S Sport Digitürkten çıktımı falan bu benim sorunum olmamalı arkadaş ben aboneyim beni niye mağdur ediyorsun? S Sport digiturk'te neden yok diye arkadaş aramış geçen, onun da dünyadan haberi yok. Kanka S Sport kayboldu diyor. Halen kanalı açınca bu yukarıda ekranda olduğu gibi yazıyor.
 
Ömer
Yönetici
Digitürk, telefonla arayıp durumu öğrenmek için soranlara görüşmelerde sona gelindiğini ve yakında olumlu ya da olumsuz nihayete ereceğini söylemişler. Yani durum halen muallakta.

Nba finallerinin bu gece ikinci maçı oynanacak ama abonelere yayını aktaramıyorlar. Enteresan.
 
Ömer
Yönetici
Evet görüşmeler olumsuz sonuçlanmış olacak ki Digitürk 85. kanaldaki S Spor'u komple platformdan çıkardı. 1 ay görüşmeler sürüyor diyerek aboneler aldatıldı gibi. La Lakers bu gece kazanırsa şampiyon olacak, herkes bir umut NBA gitti bari Premier Ligi izleyelim diyordu artık netleşti ki İngiltere Premier Ligi de Digitürk de yok. Sporun yıldızı paketi sahiplerine geçmiş olsun. Boş yere bir ay izlemedikleri pakete para verdiler bakalım bu paketi kaldıracak mı Digitürk yoksa sözleşme sözleşmedir diyerek üyelerini sömürecek mi?

Herkes S Sport 2 kanalının Digitürk'e gelmesini beklerken S Sport Digitürk'e dönmeyecek!
 
Üst