Pideli bandırma tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Pideli bandırma nasıl yapılır?

Malzemeler (4-6 kişilik)
  • 1 adet bayat pide (tekli)
  • 2 adet tavuk budu
  • 1 adet soğan
  • 3-4 adet tane karabiber
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 çay kaşığı pulbiber ve tuz

Pideli bandırma yapılışı
pideli-bandirma.jpg

Tavuk butlan tencereye alın. Soğan ve karabiber ekleyip haşlayın. Tavuk suyunu süzüp, butlan didikleyin. Pideleri küçük parçalara ayırıp, tavuk suyu ile ıslatın. Servis tabağına yerleştirip, tabağın ortasına tavuk etini koyun. Üzerine kıyılmış ceviz ve pulbiber serpip servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
  • Makale
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst