deep
Harbi Aktif Üye
Mantarlı Dana Madalyonu Tarifi, Mantarlı Dana Madalyonu nasıl yapılır
Malzemeler
Yemek Tarifi
Bir orta boy tencereye tereyağını alınız, küçük doğradığınız havucu ve soğanı soteliyelim. Yıkayıp doğradığımız mantarları alalım tavaya 3 dakika soğan ve havuç ile birlikte soteliyelim, tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, etleri ilave edelim.5 dakika et ve sebzeleri beraber soteliyelim.
1 bardak sıcak suya yarım limon sıkalım ve tencereye alalım, yemeğimizi pişmeye bırakalım.
Afiyet olsun
Malzemeler
- 4 Adet dana madalyon
- 250 gr mantar
- 1 tane küçük soğan
- 1 miktar maydanoz
- 1 tane havuç
- 1 tane limon
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber
Yemek Tarifi
Bir orta boy tencereye tereyağını alınız, küçük doğradığınız havucu ve soğanı soteliyelim. Yıkayıp doğradığımız mantarları alalım tavaya 3 dakika soğan ve havuç ile birlikte soteliyelim, tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, etleri ilave edelim.5 dakika et ve sebzeleri beraber soteliyelim.
1 bardak sıcak suya yarım limon sıkalım ve tencereye alalım, yemeğimizi pişmeye bırakalım.
Afiyet olsun