Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi

hakan Üye
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi, Kremalı Mantarlı Tavuk Sote nasıl yapılır
mantarli tavuk sote.jpg
Malzemeler (6 kişilik)
  • Yarım kg. kuşbaşı tavuk,
  • Yarım kg. mantar,
  • 1 paket hazır krema,
  • Yeterince tuz,
  • 1 su bardağı su,
  • 1 yemek kaşığı un,
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Yapılışı
Kuşbaşı tavuklar bir tencerede hafif su ile haşlanır. Daha sonra mantarlar eklenir, tuzu konur ve yağ koyularak kavrulur. Daha sonra ısıya dayanıklı bir tepsiye alınır ve 1 su bardağı suyun içine un konularak karıştırılır. Bu karışım tavukların üzerine dökülür.

Hazır yemek kreması da üzerine dökülür, isteğe göre üzerine bir miktar kaşar peyniri dökülerek fırına verilir. Kaşarlar kızarıncaya kadar pişirilir.
Afiyet Olsun..
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst