Dj_BuRKi
Üye
Malzemeler
2 kg kiraz(miktari size bagli)
Tuz ve su
Yapilişı
Kirazlari toplayip saplarini cikartin.Kavanoza koyduktan sonra bol tuzlu, su yapip uzerini kapliycak sekilde ortun.Kiraz tursusuna sirke ve sarimsak koyulmaz ama damak tadi deneyebilirsiniz.Ayrica tursunuz olduktan sonra sogan ve sarimsakla kavurup yemenizi tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun...Arkadaşlar Dj_BuRKi
2 kg kiraz(miktari size bagli)
Tuz ve su
Yapilişı
Kirazlari toplayip saplarini cikartin.Kavanoza koyduktan sonra bol tuzlu, su yapip uzerini kapliycak sekilde ortun.Kiraz tursusuna sirke ve sarimsak koyulmaz ama damak tadi deneyebilirsiniz.Ayrica tursunuz olduktan sonra sogan ve sarimsakla kavurup yemenizi tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun...Arkadaşlar Dj_BuRKi