kilo vermek istiyorum

  • Konuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 1.970
M
Misafir
Kilo vermek istiyorum arkadaşlar zayıflamak için ne yapmam lazım
 
pesimist sanal alem
Valla belirli bir bilgi yok ama bana göre rejim yapmak felan belki insanı istedigi görüntüye götürüyor olabilir ama sonucta insan vücudunu dirençsiz ve güçsüz kılıyor insan gerekli besinleri gerekli miktarda alamıyor.Zayıflamak için yapılması gereken sürekli hareket halinde bir yaşam tarzı secmek olur hergün mutlaka spora zaman ayırabilmeli insan ve uzun süreler oturarak uyuyarak veya masa masında zaman gecirmemeli yürüyüş yapmalı,spor yapmalı bunun yanında bazı detaylar var insan uykusunu iyi alması gerekiyor gece 12-ile 3 arası insan uykusunu cok saglıklı alırmıs ve gece yemek yememelisin sindirimi zorlastırıyor ve vücuttak yag miktarını artırıyor tabiki bunun yanında düzenli beslenmekte var sabah kahvaltısı her zaman yapılmalı bu rejim değil insan sofraya oturdugu zaman kendini aç bırakmamalı ama bazı seylerden kacınmalı mesela şeker,tuz ve un gibi beyaz gıdalardan kacınılmalı tabi bunlarda bana göre bir yorum kesin birşey söylemek güç
 
Son düzenleme:
fbrdm07 HaRBi DeLiKaNLı
pesimist güzel anlatmış ek olarak şunları söyleyeblirim insanların hormonlara bağlı olarak kemik yapıları lif yapıları vardır bu genetik bişeydir 20 yaşına kadar gelişimini tamamlar. Yani kemikler çok iri veya çok zayıf ise ileriki yaşlarda değişmez veya insanın balık etli olması derisinin ince olması gibi yapısal özellikler pek değişmez.

Vücudumuzda değişebilen şeylerden biri yağ miktarıdır. Eğer kilonuz yağlara bağlı ise hergün kesinlikle aç karna spor ( en az koşu tenis gibi yürüyüşde iyidir ama koşu gibi efor sarfetmezsiniz ) yaplamısınız, aşırı yağlı yemeklerden kaçınmalısınız düzenli uyku uyumalısınız.
 
ÖNCE DİYETİSYENLERE GİDEBİLİRSİN. DAHA SONRA OLMADI BİR PSİKİYATRİ UZMANINA GİT ONLARDA YARDIMCI OLUYORLAR. BİR ARKADAŞIMDA DA AYNI SORUN VAR BÖYLE YAPTI. UMARIM SANA DA FAYDASI OLUR
 
pesimist sanal alem
Bu ekteki diyet listesine bakarsanız belki işinize yarar,sabah yayınlanıyordu güzel bir diyet listesi hazırlamışlar bu zamana kadar paylaşılan diyet listelerinden farklıda olmuş.
 

Ek dosyalar

  • yasmindiyet.rar
    15 KB · Görüntülenme: 404
Son düzenleme moderatör tarafından:
Hande_GFB Yeni Üye
Burdan bilgilerle diyet yapılamaz arkadaşım :) öncelikle yaşına göre diyetyisyene gitmelisin bu senin sağlığın için çok önemli umarım faydam dokunmuştur :)))
 

Benzer Konular

K
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Kayıtsız Üye
K
M
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
misafir
M
K
Yanıtlar
2
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst