Kiev Keki / Rus mutfağı

şeker Üye
Malzemeler :
10 yumurta beyazı
1 fincan şeker
Çeyrek fincan un
Kavrulmuş fındık



KREMA
1 fincan tereyağı
1 fincan süt
2 çorba kaşığı kakao


--------------------------------------------------------------------------------
Hazırlanışı :
Yumurta beyazlarıyla şekeri karıştırın ve büyüklüğü ilk halinin 4-5 katına ulaşana kadar ısıtın. İçine yavaş yavaş fındıkları ve unu ilave edin.

Karışımı 2 adet parşömen kağıdına yayın ve 100 derece fırında 3-4 saat kurumaya bırakın.

Tereyağı, süt ve kakaoyu bir kapta karıştırın ve her iki keki de bununla kaplayın. Kekleri üst üste getirin, Kiev kekiniz servise hazır.

VİYANA KEKİ / Avusturya Mutfağı
( 6 kişilik )
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst