mahir
Harbi Aktif Üye
Kadayıflı Paçanga Böreği Tarifi, Kadayıflı Paçanga Böreği nasıl yapılır

Malzemeler
Kadayıflı Paçanga Böreğinin yapılışı
Kadayıfı iyice birbirinden ayırın. Ceviz büyüklüğünde elinizde açın. İçine birer dilim pastırma, domates, yeşil biber, kırmızı biber ve peynir koyun. Sarma sarar gibi sıkıca sarın. Hepsi bitine kadar aynı işlemi tekrarlayın. Yumurtaları iyice çırpın. Kadayıfları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda arkalı önlü kızartın.

Malzemeler
- 500 gr. kadayıf
- 6 dilim ince kıyılmış pastırma
- 200 gr.taze kaşar peyniri
- 1 etli kırmızı biber
- 2 domates (dilimlenmiş),
- 2 yeşil biber (dilimlenmiş)
- 2 yumurta (iyice çırpılmış)
- 1 su bardağı galeta unu
- Kızartmak için sıvıyağ
Kadayıflı Paçanga Böreğinin yapılışı
Kadayıfı iyice birbirinden ayırın. Ceviz büyüklüğünde elinizde açın. İçine birer dilim pastırma, domates, yeşil biber, kırmızı biber ve peynir koyun. Sarma sarar gibi sıkıca sarın. Hepsi bitine kadar aynı işlemi tekrarlayın. Yumurtaları iyice çırpın. Kadayıfları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda arkalı önlü kızartın.