İşçi Zammı 2011

Ömer
Yönetici
2011 işçi zammı
2011 Yılı İşçi Maaş Zamları
2011 İşçi Bağ-Kur Emekli Maaş Zamları ne kadar
İşçi Bağ-Kur Emekli Maaş Zamları 2011 ne zaman yapılacak


2011 işçi ve Bağ-Kur emekli maaşlarıyla ilgili çalışmaları tamamladıklarını, Erdoğan’ın bugünkü AK Parti grup toplantısında 2011 yılı Ocak ve Temmuz ayı emekli maaşlarına yapılacak zammı açıklayacağını bildirdi. Açıklanacak zam oranının en az yüzde 4+4 olması bekleniyor.

Dinçer, “Emeklilerle ilgili yeni bir düzenleme var mı” sorusu üzerine, “Eğer promosyonlar kast ediliyorsa, keşke onun kararını verecek olan ben olsaydım. Çünkü o zaman emeklilerimizin lehine karar vermek benim açımdan çok daha kolay olacaktı ama konuyla ilgili görüştüğümüz bankalarla maalesef olumlu bir netice elde etme imkânımız olmadı ama hâlâ da son görüşmeyi yapmadık. Onu da açıklamakta yarar görüyorum” dedi.
Dinçer, bunun dışında, 2011’de emekli maaşlarıyla ilgili çalışmaları tamamladıklarını, Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nun bu meseleyi görüştüğünü, bugün çok büyük ihtimalle Erdoğan’ın grup toplantısında bu açıklamayı yapacağını bildirdi.
 
pesimist sanal alem
Bence Türkiye'de zamlar paralel işliyor bugün işçi zammı geliyor ama;aynı anda gıdalara,elektiriğe,kiraya zam geliyor verilen zaman aslında hiçbişi ifade etmiyor malesef ekonomideki gelişmemiz işsizliği,maaşların yetersizliğini,hayatın pahalılığını etkilemiyor ekonomi geliştikce zengin dahada zengin fakir dahada fakirleşiyor ve uçurum dahada büyüyor işsizlik hiç azalmıyor hala işimizin başına gecmek için sınavlara giriyor sınıvlardaki rezaleti torpili şikeyi beraber izliyoruz
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
17B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
13B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst