İbrahim Tatlısesin son görüntüleri hali

deep Harbi Aktif Üye
İbrahim Tatlısesin son hali, İbrahim Tatlısesin son görüntüleri, İbrahim Tatlıses in son fotoğrafı resmi

Başbakan Tayyip Erdoğan, 14 Mart'ta silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü merkezde ikinci kez ziyaret etti.

Erdoğan'ı ayakta karşılayan ünlü sanatçı, sağlığının iyi olduğunu belirtti. Başbakan'a Somali gezisini takip ettiğini, kendisinin de gitmek istediğini söyleyen Tatlıses, "Gitsem çok ağlardım." dedi. Erdo-ğan, ziyarette torun Efe Tatlıses' i kucağına alarak sevdi.

Başbakan Erdoğan, Özel Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaklaşık 45 dakika kaldıktan sonra ayrıldı. Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinden önce partisine adaylık başvurusunda bulunan ancak daha sonra başvurusunu geri çeken İbrahim Tatlıses'i saldırıdan sonra da ziyaret etmişti. İbrahim Tatlıses, Erdoğan'ın ziyaretinin hemen ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitti. Ünlü sanatçı, buradan özel uçağıyla daha önce de tedavi olduğu Almanya'daki kliniğe uçtu. Tatlıses'in Almanya'da ameliyat olacağı ve kırık olan kafatası kemiğinin yerine yerleştirileceği belirtildi.

Erdoğan, Aracı durdurup Ahmedinejad'la telefonla görüştü

Başbakan Erdoğan, hastaneden Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne giderken Boğaziçi Köprüsü'nden önceki son çıkış olan Altunizade çıkışına 400 metre kala konvoyunu durdurdu. Erdoğan'ın konvoyu burada 40 dakika bekledi. Başbakan bu sırada İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad ile telefonla görüştü. Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre, Erdoğan ile Ahmedinejad'ın telefon görüşmesinde ikili ilişkilerin ele alındığı belirtildi. Görüşmede, Suriye başta olmak üzere bölgesel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

ibrahimtatlises2.jpg

ibrahimtatlises3.jpg

ibrahimtatlises.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Üst