eyvallah sağol oynanmış oyun kaydı bu galiba işime yarar...
N notrespassing662 Yeni Üye 9 Mayıs 2008 #41 eyvallah sağol oynanmış oyun kaydı bu galiba işime yarar... Son düzenleme moderatör tarafından: 20 Mart 2012
I isomdinho Yeni Üye 13 Ağustos 2010 #51 ben bunun nasıl yapıldğını arıyordumm buradan bulabilrdim gerçekten güzel olmuş teşekkür ederim
S sefali0625 Yeni Üye 8 Eylül 2010 #52 ya yaptım tşküğrler ama kayıt yerinde war 17 mayıs olan girmişo o kayıta girince hata werio ltf bi çözüm
ya yaptım tşküğrler ama kayıt yerinde war 17 mayıs olan girmişo o kayıta girince hata werio ltf bi çözüm
B blaxis 15 Eylül 2012 #59 indirdim gta vice ctiy user files in içine attım oyuna girdim tommy hazirlaniyorda donup kalıyor ve sonra hata veriyor bide ps3 de neyi nasıl yapıcapımızı söleseniz mesala (ps3 de taksiye hangi tuşla binceğimizi) yazsanız lütfen
indirdim gta vice ctiy user files in içine attım oyuna girdim tommy hazirlaniyorda donup kalıyor ve sonra hata veriyor bide ps3 de neyi nasıl yapıcapımızı söleseniz mesala (ps3 de taksiye hangi tuşla binceğimizi) yazsanız lütfen
Z ZamansızMelk Yeni Üye 14 Haziran 2013 #60 ARKADASLAR BENDE OYLE BIR KLASOR YOK ( USER FİLES ) YOK TEXT SKİNS FALAN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN