Mic Check KıRıK KaLeM 27 Ocak 2008 #1 evet arkadaşlar sinemalara yakında a.r.o.g gelir g.o.r.a da filminin müziğini SAGOPA KAJMER yapıyordu sizce şimdi filmin müziğini kim yapsın?? Son düzenleme: 27 Ocak 2008
evet arkadaşlar sinemalara yakında a.r.o.g gelir g.o.r.a da filminin müziğini SAGOPA KAJMER yapıyordu sizce şimdi filmin müziğini kim yapsın??
A abccba Yeni Üye 27 Ocak 2008 #2 berbat begenmedim içinde çok fazla emek yok sallamışlar çok açık belli beğenene pes
Mic Check KıRıK KaLeM 27 Ocak 2008 #4 abccba dedi: berbat begenmedim içinde çok fazla emek yok sallamışlar çok açık belli beğenene pes Açmak için tıklayın... arkadaşim ben sana filmi beğenip beğenmediğini sormadım filmin müziğini sizce kim yapar diye sordum konuyla alakalı şeyler yaz
abccba dedi: berbat begenmedim içinde çok fazla emek yok sallamışlar çok açık belli beğenene pes Açmak için tıklayın... arkadaşim ben sana filmi beğenip beğenmediğini sormadım filmin müziğini sizce kim yapar diye sordum konuyla alakalı şeyler yaz
NymO Değişik Yönetici 28 Aralık 2008 #9 abccba dedi: berbat begenmedim içinde çok fazla emek yok sallamışlar çok açık belli beğenene pes Açmak için tıklayın... filme kaç milyon dolar harcandığına bak bide haber izlemiş gibi izleme
abccba dedi: berbat begenmedim içinde çok fazla emek yok sallamışlar çok açık belli beğenene pes Açmak için tıklayın... filme kaç milyon dolar harcandığına bak bide haber izlemiş gibi izleme