FIFA 13 Demo indir

Ömer
Yönetici
Ben ilk kez FIFA Road to World Cup 1998 oyununu oynarak FIFA serisi ile tanışmıştım. O yıllar internet kafelerin yeni yeni yaygın olduğu ve tabi bizim evlerimize bilgisayarın daha henüz ulaşmadığı yıllardı.

Fransa'da oynanan Dünya Kupası için özel bir oyundu bu. Ardından FIFA 99 geldi, arkadaşlarla okulu kırıp, internet kafede multiplayer bu oyunu oynamak en büyük zevkimizdi.

Derken bilgisayar sahibi olduk ve ilk kişisel bilgisayarımızda FIFA 2000 ile tanıştık. Her sene bu zamanlar hasretle bu günleri bekler, yeni çıkan seriye ilk sahip olan oyuncu olmak için arkadaşlarımızla yarışırdık.

Zaman geçti, şimdi FIFA'nın bir rakibi var. Bu rekabet en çok oyunculara yaradı ki, futbol oyunlarındaki gerçekçilik ve oynanabilirlik seviyesi sınıf atladı.

Grafiklerden söz etmiyorum bile gelinen nokta ortada.

Evet EA Sports'un herşeyi FIFA serisinin son oyunu olan FIFA 2013'ün demosu yayınlandı. Demo'ya ulaşmak için, aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

FIFA 2013 indir

Demo ile ilgili fikir ve görüşlerinizi harbiforum üyeleri ile paylaşmak isterseniz aşağıdaki "yorum yap" kutucuğunu kullanın.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

HarbiForum
Ömer
 
deep Harbi Aktif Üye
Çok güzel bir girizgah yapmışsın usta. Ben bu akşam işten çıkınca deneyeceğim. İzlenimlerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Oyunu indiren arkadaşlar screenshot görüntülerini de bizlerle paylaşırsa on numara beş yıldız olur.
 
Ömer
Yönetici
Bu yılda PES oynuyoruz,

Tüm dünyadaki oyun tutkunları, FIFA 2013'ün çıkış tarihini iple çekiyor. 28 Eylül'de oyun tutkunlarıyla buluşacak olan FIFA 2013'ün, beklentileri karşılayıp karşılamayacağı merak konusu.

Türkiye'de ise "FIFA 2013'te Spor Toto Süper Lig de yer alacak mı?" sorusunun yanıtı bekleniyordu. Beklenen haber geldi... Ama gelen haber üzücüydü.

EA Sports'un yayınladığı FIFA 2013'te ligler ve takımların yayınladığı listede, Spor Toto Süper Lig yer almıyor. Oyundaki tek Türk takımı ise geçen sene olduğu gibi yine Galatasaray.

Suudi Arabistan Ligi'nin bile yer aldığı listede Spor Toto Süper Lig'in bulunmamasının nedeni ise, EA Sports firmasının Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) lisans alamaması...

TFF'nin toplu lisans vermekten vazgeçmesi ve TFF'den "Kulüpler ile tek tek görüşün" yanıtını alması nedeniyle EA Sports, Türkiye Ligi'ni listeye dahil etmedi.

Böylece "dünyanın en pahalı 6. ligi" olan Spor Toto Süper Lig, dünyadaki oyun tutkunlarına ulaşamayacak.

Kuyt, Krasic, Sow, Meireles, Fernandes gibi yıldızlar bu oyunda olmayacak.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
1
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst