S soru Üye 3 Ekim 2011 #1 dilimizle ilgili bir şiir, dil ile ilgili tekerleme arkadaşlar tat alma organı olan dil konulu şiir ve tekerleme istedi öğretmenimiz.
dilimizle ilgili bir şiir, dil ile ilgili tekerleme arkadaşlar tat alma organı olan dil konulu şiir ve tekerleme istedi öğretmenimiz.
deep Harbi Aktif Üye 3 Ekim 2011 #2 Güzel Dilim şiiri Başımın üstünde tuğ gibidir. Gönlümün içinde çığ gibidir. Karşımda delikanlım tığ gibidir Benim güzel dilim.. Türkçe'dir, Türkçe. Aydınlıktır, ışıktır, güldürür yüzümü. Sever, sevgisiyle doldurur özümü. Yakar tutuşturur, ateşimi közümü. Benim güze dilim.. Türkçe'dir, Türkçe.. DİLİMİZ TÜRKÇE ŞİİRİ Dilimiz Türkçe Konuşuruz her yerde Bir yabancı ülkeye gittiğimizde, Üzülürüz, Türkçe konuşacak biri Türkçe önemli bir dil, Yoktur ülkemizde Türkçe bilmeyen cahil. Ülkemizi sevdiğimizden, Ayrılmayız bu dilden, Sözleri büyüler bizi Aldırmayız söylenenler, Bir bir anlatırız Aklımızdan geçenleri. Ayrıca ilgilizi çekebilir: Dilin önemi ile ilgili şiirler
Güzel Dilim şiiri Başımın üstünde tuğ gibidir. Gönlümün içinde çığ gibidir. Karşımda delikanlım tığ gibidir Benim güzel dilim.. Türkçe'dir, Türkçe. Aydınlıktır, ışıktır, güldürür yüzümü. Sever, sevgisiyle doldurur özümü. Yakar tutuşturur, ateşimi közümü. Benim güze dilim.. Türkçe'dir, Türkçe.. DİLİMİZ TÜRKÇE ŞİİRİ Dilimiz Türkçe Konuşuruz her yerde Bir yabancı ülkeye gittiğimizde, Üzülürüz, Türkçe konuşacak biri Türkçe önemli bir dil, Yoktur ülkemizde Türkçe bilmeyen cahil. Ülkemizi sevdiğimizden, Ayrılmayız bu dilden, Sözleri büyüler bizi Aldırmayız söylenenler, Bir bir anlatırız Aklımızdan geçenleri. Ayrıca ilgilizi çekebilir: Dilin önemi ile ilgili şiirler