deep
Harbi Aktif Üye
Ciğer kavurma nasıl yapılır
Malzemeler (4 kişilik)
• Yarım kg ciğer
• Yarım çay bardağı zeytinyağı
• 1 adet orta boy soğan
• Yarım tatlı kaşığı salça
• 5 dal taze soğan
• Yarım demet maydanoz
• Yarım çay kaşığı karabiber ve pul biber
• 1 çay kaşığı kimyon
• 2 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Küp doğranmış ciğeri zeytinyağında soteleyin. Yemeklik doğranmış soğan ve salça ekleyip kavurmaya devam edin. Kıyılmış taze soğan ve maydanoz ilave edip 2 dakika daha soteleyin. Karabiber, pul biber ve kimyon ekleyin. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler (4 kişilik)
• Yarım kg ciğer
• Yarım çay bardağı zeytinyağı
• 1 adet orta boy soğan
• Yarım tatlı kaşığı salça
• 5 dal taze soğan
• Yarım demet maydanoz
• Yarım çay kaşığı karabiber ve pul biber
• 1 çay kaşığı kimyon
• 2 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Küp doğranmış ciğeri zeytinyağında soteleyin. Yemeklik doğranmış soğan ve salça ekleyip kavurmaya devam edin. Kıyılmış taze soğan ve maydanoz ilave edip 2 dakika daha soteleyin. Karabiber, pul biber ve kimyon ekleyin. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.