Cezerye Tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Cezerye nasıl yapılır
cezerye.jpg
Malzemeler (4 kişilik)
• 4 su bardağı rendelenmiş havuç
• 1 su bardağı tozşeker
• 1 su bardağı su
• 1 paket hindistancevizi
• 34 adet pötibör bisküvi

Yapılışı
Havuç, su ve tozşekeri kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ilındıktan sonra ezin. Un haline getirilmiş bisküvi ekleyip yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Hindistan-cevizine bulayıp servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst