deep
Harbi Aktif Üye

Cezerye nasıl yapılır

Malzemeler (4 kişilik)
• 4 su bardağı rendelenmiş havuç
• 1 su bardağı tozşeker
• 1 su bardağı su
• 1 paket hindistancevizi
• 34 adet pötibör bisküvi
Yapılışı
Havuç, su ve tozşekeri kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ilındıktan sonra ezin. Un haline getirilmiş bisküvi ekleyip yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Hindistan-cevizine bulayıp servis yapın.

Malzemeler (4 kişilik)
• 4 su bardağı rendelenmiş havuç
• 1 su bardağı tozşeker
• 1 su bardağı su
• 1 paket hindistancevizi
• 34 adet pötibör bisküvi
Yapılışı
Havuç, su ve tozşekeri kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ilındıktan sonra ezin. Un haline getirilmiş bisküvi ekleyip yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Hindistan-cevizine bulayıp servis yapın.