Bamya Konservesi Tarifi

  • Konuyu başlatan deep
  • Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 3.945
deep Harbi Aktif Üye
Bamya Konservesi Tarifi, Bamya Konservesi nasıl yapılır

Bamyaların saplarını ayıklayın yıkadıktan sonra bir tencere bol su 1 kaşık tuz 1 kaşık limon suyu koyup kaynatın. Bamyaları bu suda 3 dakika haşlayın. Haşlanan bamyaları süzüp kavanozlara doldurun. Bir kavanozu dolduracak kadar suya 1 tatlı kaşığı tuz ve limon suyu koyup ısıtın. Bu suyu bamyalı kavanozlara doldurun. Havasını çıkarıp kapaklarını kapatın düdüklü ya da manometreli tencerede 40 dakika tutun.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst