Arda Kural nerelerde? Bakırköy'de mi?

  • Konuyu başlatan deep
  • Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 2.615
deep Harbi Aktif Üye
Arda Kural nerelerde? Bakırköy'de mi yatıyor?

Hastanede psikolojik tedavi gören ünlü oyuncu Arda Kural yaşadığı süreci anlattı.

Arda Kural 'ın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu durumuyla ilgili bilgileri Günaydın'a anlattı: "Hayatta herkesin zor anları olmuştur. Kimimiz bu durumlarda belli yaralar alırız. Ben de fazla yıprandım ve bu sorunları aşamadım!"

Arda Kural sözlerine şöyle devam etti:
arda-kural.jpg

"Topluma yeniden faydalı olmak adına, sorunlarımı uzmanların kontrolü altında çözmek için hastaneye yattım. Ancak yaşadığım sürece şizofreni ya da bir başka teşhis konmadı. Tedavim sürüyor. Şizofreni hastası değilim ve inşallah en kısa süre içinde toparlanıp eski sağlığıma kavuşacağım. Hakkımda söylenen her türlü olumsuz söze, kendimi kapattım. Tek düşündüğüm şey sağlığım. Hakkımda kötü konuşanları Allah'a havale ediyorum!"
 
mahir Harbi Aktif Üye
O kadar saçma sapan dizi varken piyasada, bu eleman niye rol bulamaz hayret...
 
deep Harbi Aktif Üye
Arda Kural intihar mı etti?

Geçtiğimiz yıl aralık ayında şizofreni başlangıcı teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören oyuncu Arda Kural’ın intihara kalkıştığı iddia edildi.

‘Aramızda Kalsın’ programındaki iddiaya göre, Kural 3 gün önce hap içerek intihar etti. Hastaneye kaldırılan oyuncunun midesi yıkandı. Anne Gülnur Kural iddiayı ‘İkinci Sayfa’ programına gönderdiği, ‘Arda intihar etmedi, sadece ilaçlardan dolayı kendini çok halsiz ve bitkin hissetti. Biz de doktoruna götürdük. Şekeri biraz düşmüştü şu anda gayet iyi.’ ifadeleri yer alan mesajla yalanladı
 
Üst