Arap Kebabı Tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Arap Kebabı Tarifi Resimli, Arap Kebabı nasıl yapılır
arap kebabi.jpg
Malzemeler:
500 g kıyma
250 g taze biber (kırmızı veya yeşil)
3 orta boy soğan
500 g domates
1 tatlı kaşığı salça
1 demet maydanoz
Margarin
Tuz
Karabiber

Arap Kebabı yapılışı
Kıymayı bir tencere içinde, hafif ateştesuyu çekilinceye kadar kavurun. Yağını ve tuzunu arzunuza göre ilave edin.Jülyen doğranmış soğan ve biberleri kıymaya karıştırarak hafifçe ölmelerini sağlayın. Kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış domatesleri ve salçayı ilave ederek karıştırın. Orta ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra üzerine karabiberi serpiştirin. Servis sırasında ince kıyılmış maydanozları üzerine serpin.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst