7554444 Bu mesaja dikkattt!!!!!

Durum
Yeni yanıtlara kapalı.
turgut123321 Harbi Harbiforumcu
Mantıken telefonda bankadan arasalar bile Kredi Kartı numarası hiç kimseye verilmez(!) Ben kredi kartı numaramı hiç kimseyle paylaşmam. Hiç kimseyle ama müşteri hizmetleri dahil(!) Kredi kartını iptal ettirmekte büyük zahmet(!) Bu konu hakkında anca bu kadar açıklama yapabiliyoruz. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ve anlıyorsunuz(!) zaten.
 
Son düzenleme moderatör tarafından:
II.MEHMET Sahipcan
bna gel aramadım direk sildimm... köntör kazandınız dedi
 
şeyh-şamil Yeni Üye
BU MESAJ BANADA GELDİ ARADIM ÜCRETSİZ OLDUĞU DOĞRUYMUŞ BANA 3 FARKLI ÜYELİK VAR VEYA KAYITTA OLABİLİRSİNİZ DEDİLER ÖZELLİKLERİNE BAKTIM ÜYELİK CAZİP GELDİ VE 69 TL DEN ÜYE OLDUM AMA ÇOK NET ANLATTILAR SİZİN YAZILARINI OKUYUNCA ŞAŞIRDIM BENDE BU ARADA SAAT YOLLADILAR GÜZELDİDE ARKADAŞIMIDA ÜYE YAPILDIO BENDEN DAHA ŞANSLIYDI CEP TELEFONU KAZANDI BU YAZILANLAR BANA İNANDIRICI GELMİYOR
 
ELİF ÖZCAN Yeni Üye
7554444 Speak Turkcel Tl Hattı

speak TL Yükleme Hattı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hattı sahiplerinin her yerden, en kolay ve en hızlı TL yüklemelerini sağlayan Turkcell’in çözüm ortağıdır.

speak TL Yükleme Hattı'nın çok özel üyelik avantajlarından yararlanmak için, Turkcell hatlı telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44'ü arayarak üye olabilirsiniz.

Üyelik işleminiz tamamlandığında, yüklediğiniz her TL paketi karşılığında KonbaraPuan kazanır, kampanya ve çekilişlere katılma şansı elde edersiniz.

Üstelik üye olan müşterilerimize anında 3 gün boyunca kullanabilecekleri 36 TL ve ilk 3 TL paketi yükleyişlerinde 12 TL'lik Turkcell'lilerle konuşma süresi hediye!

Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak Turkcell hatlı numaranızdan 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı’nı arayabilirsiniz.

speak TL Yükleme Hattı’na üye olun, size özel avantajları yakalayın!

7554444 Speak Turkcell Tl Hattı

Müşteri İlişkileri

Elif ÖZCAN
 
Durum
Yeni yanıtlara kapalı.
Üst