2015 kadir gecesi mesajları

deep Harbi Aktif Üye
Kadir gecesi mesajları 2015, 2015 kadir gecesi smsleri, 2015 kadir gecesi kutlama sözleri

2015 kadir gecesi sözleri

HarbiForum olarak tüm ziyaretçilerimizin mübarek Kadir Gecesi ni kutlarız. Allah hayırlara vesile etsin başta devletimiz ve tüm inananlar için.

İdrak ettiğimiz Kadir Gecesi hürmetine, bu gece indirilen Kur'an hürmetine, ve Ku'an indirilen Hz. Muhammed (SAV) hürmetine, kurtuluşumuza vesile olmasını temenni ediyorum.

Allah'ın rahmeti üzerinize, kalpleriniz ise huzurla dolsun, dualarınız kabul, Kadir geceniz mübarek olsun.
kadir-gecesi-mesajlari.jpg

Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun

Bu gece renk renk açar sararmış güller, Bu gece dile gelir ruh-i bülbüller, Bu gece secde eder vahi gönüller, Yanar hûş yürekler, Kadir Gecesi. harbiforum.net

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Günahta son gün olsun, yeter isyan son bulsun, defterin sevap dolsun, Kadir Gecen mübarek olsun...

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Her gecenin ulvi hayırı vardır, Rabbim her gecede mümine yardır, Okunan her dua yanına kârdır, Hele bir de olursa... Kadir gecesi.

Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.

Bin aydan daha hayırlıdır buyurduğun, Mübarek Ramazan ayının, en kutsal Kadir Gecesinde, günahlarımızı affeyle, bizleri de arşının altında gölgelenen, aziz ve bahtiyar kullarından eyle.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu kutlu gecenin adı Kadir, tarihe şan vermiş Bedir, tüm mahlukatı yaratır O Halık-ı Kadir,Ya Rab bu gece bizi rahmete erdir.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

"Bin aydan hayırlıdır" Kur'an'ın böyle diyor, Rahmetin kuşatmazsa nefsim nara gidiyor, İman eden müminler Sana Tevbe ediyor, Günahlarımı affet bu Kadir Gecesinde.

Tüm ömrünü,çek hesaba; geç tümünü,tek hesaba; gerek yoktur,ek hesaba; bir ömüre,bedel Kadir Gecesi

Kadir Gecesi, kadir kıymet bilenlerin; Rabbini ve haddini bilenlerin gecesi.. Kıymet bilenin kıymeti bilinmez mi?
 
Son düzenleme moderatör tarafından:

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst