2015 Kadir Gecesi Kutlamaları

deep Harbi Aktif Üye
Kadir Gecesi 14 Ağustos 2012, Kadir Gecesi 2012 Kartları ve mesajları
quranbyterennum.jpg

Allah Kadir suresinde ""Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar." buyuruyor. Gecemiz mübarek olsun

portraitofarosebycrisis.jpg


Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS

clipboard01wz.jpg


Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle hayırlı kandiller.

1064rd.jpg


Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile ve kutlu mutlu olsun.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.Kadir geceniz mubarek olsun..
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kuran-ı Kerim’de Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin yani Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun..

İlginizi çekebilir:
Kadir gecesinde okunacak dualar
2012 kadir gecesi mesajları
Kadir Gecesi Sözleri
Kadir Gecesi Kartları Resimler
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
113B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
15B
Üst