2014 Dünya Kupası Kolombiya Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Kolombiya Kadrosu - World Cup 2014 Kolombiya Milli Takımı Kadrosu

Bir Dünya Kupası daha geldi çattı. Brezilya'da yapılan 2014 FIFA Dünya Kupası C grubunda yer alan Kolombiya oldukça iddialı. C grubunda Kolombiya'nın yanında, Yunanistan, Japonya ve Fildişi Sahili ile aynı grupta yer alan Kolombiya'nın şansı diğer rakipleri ile hemen hemen aynı oranda.

Kolombiya milli takımının başında Arjantin'li deneyimli teknik adam José Pékerman bulunuyor. Takımın kaptanı Atalanta forması giyen 38 yaşındaki kurt savunma oyuncusu Mario Yepes.

Kolombiya'nın en büyük şanssızlığı gol makinası Radamel Falcao'nın sakatlığından ötürü kadroda yer alamaması. Falcao sakatlığından ötürü 23 kişilik kadroda yok. Falcao'nun yerine bir dönem Trabzonspor'da oynayan golcü Teófilo Gutiérrez Kolombiya'nın gol yollarındaki en tehlikeli ismi olacak. Kolombiya'nın Falcao'suz neler yapacabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Kolombiya'nın kadrosundaki en süpriz isimse, Galatasaray'ın kalesini yıllarca koruyan 43 yaşındaki Faryd Mondragón oldu. Mondragon Brezilya'da oynanan Dünya Kupası'nın en yaşlı oyuncusu olarak kadroda kendine yer buldu.

Kolombiya'nın en kilit oyuncusu James Rodriguez olarak gösteriliyor. Monaco forması giyen 10 numaralı oyuncu oldukça formda olarak Dünya Kupası'na katılıyor.

Grup maçlarını, Belo horizonte, Brasilia ve Cuiba kentlerinde oynayacak olan Kolombiya FIFA dünya sıralamasında kendine 8. sıradan yer buldu.

Kaleciler: David Ospina (Nice/Fransa), Faryd Mondragon (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe)

Savunma oyuncuları: Camilo Zuniga (Napoli/İtalya), Pablo Armero (Napoli/İtalya), Cristian Zapata (AC Milan/İtalya), Mario Yepes (Atalanta/İtalya), Carlos Valdes (Philadelphia Union/ABD - on loan to San Lorenzo/Arjantin), Santiago Arias (PSV Eindhoven/Hollanda), Eder Alvarez-Balanta (River Plate/Arjantin)

Orta saha oyuncuları: James Rodriguez (Monaco/Fransa), Abel Aguilar (Toulouse/Fransa), Carlos Sanchez (Elche/İspanya), Fredy Guarin (Inter Milan/İtalya), Juan Fernando Quintero (Porto/Portekiz), Aldo Ramirez (Morelia/Meksika), Alexander Mejia (Atletico Nacional), Victor Ibarbo (Cagliari/İtalya), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina/İtalya)

Forvet oyuncuları: Jackson Martinez (Porto/Portekiz), Teofilo Gutierrez (River Plate/Arjantin), Carlos Bacca (Sevilla/İspanya), Adrian Ramos (Borussia Dortmund/Almanya)

kolombiya-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst