2014 Dünya Kupası İtalya Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası İtalya Kadrosu - World Cup 2014 İtalya Milli Takımı Kadrosu

Dört şampiyonlukla Dünya Kupası şampiyonluğunun olası en favorilerinden biri olan İtalya Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası'na D grubundan katılıyor. Zorlu bir mücadeleye sahne olacak bu grupta İtalya ve İngiltere mutlak favori olarak öngörülüyor. Kosto Rika ve Uruguay ise süpriz yapabilir.

Deneyimli teknik adam Cesare Prandelli liderliğindeki takımın kaptanlığını ise 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi efsane isim Gianluigi Buffon yapıyor.

Oyuncularının büyük çoğunluğu İtalya Seri A'da oynayan İtalya milli takımının skoru değiştirebilecek kalitede bir çok oyuncusu bulunuyor. Mario Balotelli bu oyuncuların başında yer alıyor.

FIFA milli takımlar sıralamasında Haziran ayı itibariyle 9. sırada bulunan İtalya, grup maçlarını Brezilya'nın Natal, Manaus ve Recife şehirlerindeki stadyumlarda oynayacak.

Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (Paris St-Germain), Mattia Perin (Genoa)

Savunma oyuncuları: Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorigo Chiellini (hepsi Juventus), Gabriel Paletta (Parma), Ignazio Abate, Mattia De Sciglio (AC Milan), Matteo Darmian (Torino)

Orta saha oyuncuları: Andrea Pirlo, Claudio Marchisio (both Juventus), Thiago Motta, Marco Verratti (both Paris St-Germain), Daniele De Rossi (AS Roma), Antonio Candreva (Lazio), Marco Parolo (Parma), Alberto Aquilani (Fiorentina)

Forvet oyuncuları: Mario Balotelli (AC Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli)

italya-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst