2014 Dünya Kupası İspanya Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası İspanya Kadrosu - World Cup 2014 İspanya Milli Takımı Kadrosu

Son dünya şampiyonu İspanya FIFA 2014 Dünya Kupası gruplarında B grubunda bulunuyor. Brezilya'da da son şampiyon ünvanı ile kupanın en büyük favorisi olan İspanya'nın grubunda Hollanda, Şili ve Avustralya bulunuyor.

İspanya turnuvaya geçen şampiyonada finalde yendiği Hollanda maçı ile başlayacak. İspanya'nın başında geçen Dünya Kupası'nda da takımın teknik direktörlüğünü yapan Vicente del Bosque var.

Takım kaptanlığını Real Madrid'in kalesini yıllarca koruyan Iker Casillas yapıyor. Bu Dünya Kupası ayrıca Xavi Hernandez, Xavi Alonso, Fernando Torres, Iker Casillas ve David Villa için son Dünya Kupası olacak.

İspanya milli takımının muhteşem orta sahası ve pas trafiği herkesin malumu. Bu turnuvada İspanya milli takımını tercih eden Brezilya asıllı oyuncu Diego Costa ve David Villa İspanya'nın (oynadıkları takdirde) en etkili silahı olacak gibi görünüyor.

İspanya grup maçlarını Salvador, Rio de Janeiro ve Curitiba'da oynayacak.

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United)

Savunma oyuncuları: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Javi Martinez (Bayern Munich), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Orta saha oyuncuları: Xavi (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City)

Forvet oyuncuları: Pedro (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea)

ispanya-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
19B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst