2014 Dünya Kupası Hollanda Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Hollanda Kadrosu - World Cup 2014 Hollanda Milli Takımı Kadrosu

Son Dünya Kupası'nda kupanın bir ucunu tutup her zamanki makus talihiyle yine finalde kaybeden portakallar bu turnuvada tam manasılya ölüm grubu olan B grubunda İspanya, Şili ve Avustralya ile birlikte mücadele edecek.

İlk maçında son Dünya Kupası finalinin mini rövanşı niteliğinde İspanya ile maçlara başlayacak olan Hollanda, maçlarını Brezilya'nın Cuiaba, Porto Alegre ve Curitiba kentlerinde oynayacak.

Hollanda milli takımının başında tecrübeli teknik adam Louis van Gaal bulunuyor. Takımın kaptanı Robin van Persie. Hollanda milli takımında bir çok etkili ve skoru her an değiştirebilecek yıldızlar bulunuyor.

Bu yıldızların başında Bayern Münih ile son yıllara damgasını vuran süper sol ayak Arjen Robben bulunuyor. Fenerbahçe'li Dirk Kuyt'ı ve Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder'i de 10 numaralı formasıyla bu turnuvada izleyeceğiz.

Hollanda Türkiye'nin bulunduğu grubu lider olarak bitirmişti. Hollanda, Haziran ayı itibariyle FIFA milli takımlar sıralamasında 15. sırada yer alıyor.

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle), Michel Vorm (Swansea)

Savunma oyuncuları: Daley Blind, Joel Veltman (both Ajax), Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Terence Kongolo, Bruno Martins Indi, (all Feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa)

Orta saha oyuncuları: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea), Nigel de Jong (AC Milan), Leroy Fer (Norwich), Arjen Robben (Bayern Munich), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV Eindhoven)

Forvet oyuncuları: Memphis Depay (PSV Eindhoven), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United)

hollanda-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
13B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst