2014 Dünya Kupası Hırvatistan Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Hırvatistan Kadrosu - World Cup 2014 Hırvatistan Milli Takımı Kadrosu

Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası'na Avrupa elemelerinden katılan Hırvatistan bu turnuvada A grubunda yer alıyor. Ev sahibi Brezilya'nın da yer aldığı bu zorlu grupta bulunan diğer takımlar Kamerun ve Meksika.

Hırvatistan'ı 42 yaşındaki genç teknik adam Niko Kovač çalıştırıyor. Takımın kaptanlığını Shakhtar Donetsk'in tecrübeli sağ beki Darijo Srna yapıyor.

Hırvatistan milli takımının kilit oyuncuları Bayern Münih'in muhteşem kadrosunda forvet olarak oynayan Mario Mandzukic ve Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan 10 numaralı oyuncu Luka Modric.

Hırvatistan grup maçlarını Sao Paulo, Manaus ve Recife şehirlerinde oynayacak.

23 kişiden oluşan Hırvatistan'ın kadrosu 31 Mayıs'ta açıklanmıştı.

Kaleciler: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subasic (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva Zagreb)

Defans: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Domagoj Vida (Dynamo Kiev), Sime Vrsaljko (Genoa), Danijel Pranjic (Panathinaikos), Vedran Corluka (Lokomotiv Moscow), Dejan Lovren (Southampton), Gordon Schindelfeld (Panathinaikos)

Orta saha oyuncuları: Luka Modric (Real Madrid/), Ivan Rakitic (Sevilla), Mateo Kovacic (Inter Milan), Marcelo Brozovic (Dinamo Zagreb), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kiev), Ivan Mocinic (Rijeka), Sammir (Getafe)

Forvet oyuncuları: Mario Mandzukic (Bayern Munich), Nikica Jelavic (Hull City), Ivica Olic (VfL Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Shakhtar Donetsk), Ivan Perisic (VfL Wolfsburg), Ante Rebic (Fiorentina)

hirvatistan-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst