2014 Dünya Kupası Gana Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Gana Kadrosu - World Cup 2014 Gana Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası başlamak üzere. Gana bu turnuvada G grubunda bulunuyor. Tam manasıyla ölüm grubu olan bu grupta Gana'nın şansı oldukça zor. Grubun favorisi üç kez bu kupayı kaldıran Almanya ve Cristiano Ronaldo'lu Portekiz. Amerika Birleşik Devletleri ve Gana bu grupta favorileri zorlayıp gruptan çıkma mücadelesi verecekler.

Gana'nın teknik direktörü 54 yaşındaki James Kwesi Appiah. Takımın kaptanlığını Asamoah Gyan yapıyor. Gana milli takımının bir çok tecrübeli oyuncusu bu turnuvada yer alıyor.

Michael Essien, Kevin-Prince Boateng ve Sulley Muntari takımın en etkili silahlarından biri.

Gana Brezilya'da gruplarda Natal, Fortaleza ve Brasilia kentlerinde maçlarını oynayacak.

Kaleciler: Fatau Dauda (Orlando Pirates), Adam Kwarasey (Stromsgodset), Stephen Adams (Aduana Stars)

Defans oyuncuları: Samuel Inkoom (Platanias), Daniel Opare (Standard Liege), Harrison Afful (Esperance), John Boye (Rennes), Jonathan Mensah (Evian), Rashid Sumalia (Mamelodi Sundowns)

Orta saha oyuncuları: Michael Essien (AC Milan), Sulley Muntari (AC Milan), Rabiu Mohammed (Kuban Krasnodar), Kwadwo Asamoah (Juventus), Emmanuel Agyemang-Badu (Udinese), Afriyie Acquah (Parma), Christian Atsu (Vitesse Arnhem), Albert Adomah (Middlesbrough), Andre Ayew (Marseille), Mubarak Wakaso (Rubin Kazan)

Forvet oyuncuları: Asamoah Gyan (Al Ain), Kevin-Prince Boateng (Schalke), Abdul Majeed Waris (Valenciennes), Jordan Ayew (Sochaux)

gana-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
206
Üst