2014 Dünya Kupası Ekvador Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Ekvador Kadrosu - World Cup 2014 Ekvador Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası'na E grubundan katılan Orta Amerika ekibi Ekvador'un milli takım kadrosu açıklandı. Nihai kadro teknik direktör Reinaldo Rueda tarafından FIFA'ya bildirildi.

Takım kaptanlığını Manchester United'da top koşturan orta saha oyuncusu Antonio Valencia yapıyor. Bir çok kaliteli oyuncuya sahip olan Ekvador'un en büyük kozu 24 yaşındaki Jefferson Montero olarak gösteriliyor.

Dünya Kupası'ndan bir hafta önce İngiltere'yi hazırlık maçında çaresiz bırakan Ekvador'un bu turnuvada nereye kadar gidebileceğini beraber izleyerek göreceğiz.

İlk maçını Brasilia'daki Estadio Nacional'de İsviçre'ye karşı oynayacak olan Ekvador FIFA dünya sıralamasında 26. sırada yer alıyor.

İkinci grup maçında Curitiba kentindeki Arena da Baixada'da Honduras ile karşı karşıya gelecek Ekvator, son maçında ise Maracana Stadyum'unda Fransa ile grup maçlarına son verecek.

Kaleciler: Maximo Banguera (Barcelona SC), Alexander Dominguez (LDU Quito), Adrian Bone (El Nacional).

Savunma oyuncuları: Frickson Erazo (Flamengo), Jorge Guagua, Oscar Bagui, Gabriel Achilier (all Emelec), Walter Ayovi (Pachuca), Juan Carlos Paredes (Barcelona SC)

Orta saha oyuncuları: Segundo Castillo (Al-Hilal), Carlos Gruezo (Stuttgart), Renato Ibarra (Vitesse Arnhem), Cristian Noboa (Dynamo Moscow), Luis Saritama (Barcelona SC), Antonio Valencia (Manchester United), Edison Mendez (Independiente Santa Fe), Fidel Martinez (Tijuana), Michael Arroyo (Atlante)

Forvet oyuncuları: Felipe Caicedo (Al-Jazira), Jefferson Montero (Morelia), Joao Rojas (Cruz Azul), Jaime Ayovi (Tijuana), Enner Valencia (Pachuca)

ekvator-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst